Dorëhiqet kryetari dhe Dega e Alternativës në Tetovë

133

Kryetari i degës së Alternativës në Tetovë Gazmend Arifi, në rrjetin social Facebook ka njoftuar se ai personalisht dhe e gjithë dega në Tetovë, japin dorëheqje nga Alternativa.

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

Sipas Arifit, arsyet e dorëheqjes vijnë pas mos përfilljes së strukturave nga ana e kryesisë qendrore.
Ja postimi i plotë:

Comments