Drejtoresha e DAP del pozitive me Covid-19!

107

Drejtoresha e DAP në Maqedoni ka rezultuar pozitive në testin e saj për Covid-19, shkruan Pa Censurë.

MÖBEL THEMA

Drejtoresha e DAP Sanja Lukaverska ka shkruar: Nuk jam e sigurtë se si e kam virusin, por me të gjitha kontaktet që kam pasur ditët e fundit kam respektuar masat plotësisht, ghatë gjithë kohës kam mbajtur maskë, jam dezinfektuar dhe kam respektuar distancën! Unë do të ndjek udhëzimet e epidemiologëve në mënyrë të plotë dhe pres më shumë informacion prej tyre.

Comments