Dy vjeçari gjeni, di emrat e 202 shteteve dhe i gjen në hartë [Video]

72

MÖBEL THEMA

Ky dy vjeçar mund të jetë më i mirë në gjeografi sesa ju.

Ai i di emrat e 202 shteteve dhe territoreve dhe ato i gjënë lehtësisht në hartë.Me shumë lehtësi dhe pa u vonuar, ai përsëritë njëri pas tjetrin emër duke i bërë me gisht në hartë.

Ai është thjeshtë gjeni, shikoni këtë video dhe binduni./Indeksonline/

This two-year-old is better at geography than you! 😲 🌍

This two-year-old is better at geography than you! 😲 🌍

Gepostet von Daily Mail am Dienstag, 12. März 2019

Comments