E frikshme, për shkak të këtij ushqimi ju mund të keni krimba në tru

325

Edhe pse tingëllon mjaft pështirë, historia është e vërtetë dhe e publikuar në faqen e internetit. Në rastin e parë në vitin 2015 në Mbretërinë e Bashkuar, një njeriu i është gjetur një shirit në tru. Kohët e fundit, rasti i dytë është regjistruar në Kinë, ku u gjend një specie e quajtur spirometry Erinaceieuropaei.

MÖBEL THEMA

Spirometri Erinaceieuropaei shkakton një infeksion të njohur si sparganosis, të cilat mund të gjenden shpesh në qentë dhe macet, dhe mund të rritet deri në 1.5 metra gjatësi.

Ajo, gjithashtu, mund të gjendet në mishin e derrit. Megjithatë, vetëm një specie shirit mund ta infektojë trurin e njeriut, e infiltrohet përmes sistemit nervor. Shiriti Solium mund të pengojnë muskujt e derrave dhe t’i infektojë ato. Sipas ekspertëve, kushtet skandaloze në të cilën derrat rriten shkaktojnë një gjë të tillë.

Comments