Ecolog dhuron 10 autoambulanca për shtëpitë e shëndetit në vend

239

Кompania Ecolog International nga Tetova sot ka dhuruar 10 autoambulanca për Shtëpitë e Shëndetit në Maqedoni. Në ngjarje kanë marrë pjesë përfaqësueses të institucioneve shtetërore dhe përfaqësues të kompanisë.

Moebel THEMA

Autoambulancat janë të pajisura me të gjitha mjetet e nevojshme dhe do të jenë në dispozicion të atyre që kanë nevojë./TV21

Comments