Enver Hasani: Qeveria nuk ka të drejtë të kufizojë lëvizjen

366


Qeveria pritet të marrë vendim për kufizim të lëvizjes së qytetarëve dhe automjeteve, ndërsa Hasani thotë se kjo është anti-kushtetuese.

MÖBEL THEMA

‘’Këto që i them tash ua kam thënë edhe tjerëve nuk ka asnjë kushtetutë në vende demokratike në të cilën mund të kufizohen të drejtat dhe liritë në territorin sovran por vetëm në masa të jashtëzakonshme’’, ka thënë Hasani.

‘’Të drejtat relative mund të kufizohen vetëm në gjendje të jashtëzakoshne. Të drejtat absolute as në gjendje të jashtëzakonshme. Për fat të keq kemi një politizim të skajshëm të ngjarjes. Është për të qajtë’’ /Express/

Comments