EUROPA KONTINENTI QË I KA DUART E LARA ME GJAK !

351

Politika europiane, ka qenë është dhe mbetet thellësisht antishqiptare dhe unë i qëndroj besnik këtij mendimi sepse historia ma ka dëshmuar dhe jeta .
Unë nuk i besoj absolutisht Europes dhe OKB -së , madje Europa dhe OKB-ja do duhej dilnin para Drejtësisë ndërkombëtare për padrejtësitë ndaj popullit shqiptar coptimin e trojeve tona dhe heshtja e tyre përballë Gjenocidit serb mbi ne dhe popujt kroat e boshnjak flet vet .
Europa kurrë nuk ka zgjidhur probleme , ajo i ka krijuar ato po flasim për politiken europiane neokolionaliste.
Ne jemi gjeografikisht kulturalisht në Europë , po kjo Europë ka qenë aleat me turqit , sllavogreket bullgaret historikisht kundër nesh pa harruar Gjenocidin e boshtit Berlin-Romë-Tokio mbi ne pra nazifashizmin vrastar te cilen ne e mundem me forca vetanake në krye me Enver Hoxhen lavdimadh dhe luftën e lavdishme nacional-çlirimtare kundër kësaj te keqe .
Europen mosmirënjohese e shpëtoj Gjergj Kastrioti -Skënderbeu nga zhdukja në mesjetë dhe Enver Hoxha në shekullin e kaluar në luftën e ftohtë ku largoj nga trojet tona BRSS KINEN dy superfuqi botërore që kercenonin vet Europen e ekzistencen e saj .
Coptimin e tokave tona nga Nishi në Prevezë ndyresira angleze Eduard Grej e quante disa fshatra e vet anglezet e argjentinasit ende janë në luftë për ca ishuj Folkland .
Nuk me pëlqejnë demagogjitë filozofitë bajate të askujt , unë mendoj veç për panshqiptarizem e faktet janë kokëforta se kush është Europa e ndyrë politika saj kriminale .

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

Erald Selca

Comments