Europes dhe OKB-së kurrë nuk duhet besuar !

159

Europa , Rusia Cariste dhe Turqia nuk kanë zgjedhur dot një problem në Ballkan , sepse ky trinom vet i ka krijuar problemet . Pikërisht politika antishqiptare europiane me Rusinë Cariste dhe ish P.Osmane (Turqin) i kanë copëtuar tokat shqiptare nga Nishi në Prevezë për hesap vendeve fqinje armike të popullit tonë . Historinë e dinë gjithë , po hiqen si naiva dhe tifoza partish . Luften në Kroaci , Bosnje dhe Hercegovinë Kosovë IRJM , nuk i ndali OKB Europa Turqia apo Rusia po e ndali SHBA -ja e cila u bë aleate e UÇK -së pas disa hezitimeve në fillim . Gjenocidin më të madh pas luftës së dytë botërore të shkaktuar nga Jugosllavia kryekriminale fashiste e barbare e ndali Amerika e jo burokracia e OKB -së dhe as Europa proserbosllave e antishqiptare . Kurrë nuk i kam besuar OKB -së kompremetuar dhe Europes politikes së saj filosllavogreke as nuk do i besoj . Vetë Pavaresia e Kosovës është kompromisë , po ne duhet punojmë dhe jetojmë për ta berë Bashkimin Kombëtar me çdo mjetë . Përfund ka qenë traditë e jona me çmuar mikun e vërtetë ! Erald Selca

Comments