Facebook befason, dëshiron t’i bashkoj ‘Instagramin’, ‘Messengerin’ dhe ‘Whatsappin’

155

Gjiganti Facebook është duke e menduar idenë që të bashkojë tre rrjetet sociale ‘Instagram’, ‘Messenger’ dhe ‘Whatsapp’, shkruan New York Times.

Facebook ka thënë se ky proces mund të zgjatë por pret që ta përfundoj në vitin 2020, transmeton Indeksonline.

MÖBEL THEMA

Përdoruesit do të kenë mundësin që t’i përdorin ndaras por Facebook do të krijoj një mënyrë që të përdoren të gjitha në një.

“Ne po punojmë që mesazhet të kenë siguri të plotë ‘end-to-end encrypted’ dhe po konsiderojmë që ta bëjmë më të lehtë shoqërinë dhe familjen në gijthë rrjetin botëror” tha një zyrtar i Facebook për CNBC.

Facebook bleu ‘Instagramin’ për një miliardë dollarë në vitin 2012, kurse ‘Whatsappin’ për 19 miliardë dollarë në vitin 2014./Indeksonline/

Comments