FC Shkupi është në bisedime me Abdurahimin

37

Deutsch-ABC

Skuadra e Shkupit sot prezantoi blerjet e afatit kalimtar të dimrit, Ljamcevski, Broja, Vujcic dhe Ilijoski. Mirëpo, në ndërkohë, kryesia është në bisedime për të afruar edhe disa futbollistë cilësorë.

MÖBEL THEMA

Ndonëse se zbuluan emrin, mes rreshtave është kuptuar se kryesia e re është në bisedime me Besart Abdurahimin.

Lajm merr vesh se ata po përpiqen ta bindin sulmuesin e Shkëndijës, i cili është i zhgënjyer nga kampionati i Maqedonisë. Kontaktet me futbollistin janë duke vazhduar dhe në ditët në vijim do të mësohet nëse Abdurahimi do të pranoj të vij në Çair

Comments