Fero injoron publikisht Taynën dhe Rinën

190

Fero ishte protagonist këtë javë në rubrikën ‘Kë zgjedh’ në kuadër të emisionit ‘Mirage’, shkruan lajmi.net.

MÖBEL THEMA

Ai është vënë ballë zgjedhjeve të personazheve të shoubizit, ku ka befasuar me përgjigjet e tij.

Reperi ishte i ‘detyruar’ të bëj një zgjedhje mes Rinës dhe Taynës, por në vend se të zgjedh njërën ai injoroi që të dyja.

Comments