Gashi flet për një investim nga Zvicra që do ta ndryshon gjendjen e Maqedonisë Veriore (VIDEO)

191

MÖBEL THEMA

Afrim Gashi në emisionin ”Click plus” tha se një investitorë së shpejti pritet të investojë në Maqedoni, ai tha është nga Zvicra, dhe se po flitet me kryeministrin Zaev për këtë investim. Ai tha që do ta ndryshojë edhe gjendjen e Maqedonisë së Veriut.

Por nuk tregoi me saktësi emrin vetëm tha se edhe është shqiptar nga Zvicra poashtu edhe nga Amerika.

Shikoni videon në vazhdim:

Comments