Gjendet e vdekur profesoresha e njohur nga Shkupi

119

Profesoresha 52 vjeçare Snezhana Troajaçanec është gjetur e vdekur. 

MÖBEL THEMA

Ljmin e ka bërë të ditur përmes rrjeteve sociale djali i saj, Filip Trojaçanec. 

Ajo u zhduk dje në mëngjes, kur bashkëshorti i saj ka vërejtur se nuk është në shtëpi. Edhe pse u organizuan ekspeditë kërkimore prej qytetarëve dhe prej policisë, ajo nuk u gjet e gjallë, por e vdekur në ujërat e lumit Vardar. 

Sipas familjarëve, profesoresha Trojaçanes ka vuajtur nga depresion

Comments