Gjumi i Akademisë !

103

ASHAK-vazhdon të fle në gjumë , në gjumë të thellë madje në gjumë dekadash asnjë reagim për Gjuetinë e shtrigave kundër UÇK-së nuk e kemi pas nga paslufta e as këto ditë për krerët e saj Thaçin dhe Veselin .

Akademia që ka nderuar bashkë me UP Kryekriminelin gjakatar Tito , kurrë nuk ka qenë në lartesinë e detyres kombëtare .

Ka pas akademikë patriot atdhetar po pakicë , kjo Akademi nuk e ka berë të madhin Adem Demaçi antar të saj , kjo akademi ka heshtur për demonstratat atdhetare kjo akademi ka penguar luften çlirimtare të vegjelise duke e sabotuar ate dhe sot kjo Akademi nuk ka nje publikim për UÇK Gjenocidin serb etj

MÖBEL THEMA

Po kjo akademi ka fonde pa fund ndertese luksoze e para shumë ku vegjetojnë ca pleq matuf jugonostalgjik .

Akademia praktikisht ka vdekur , ajo kurrë nuk u angazhua për liri çlirim e Bashkim

Akademia është në gjumë !

Erald Selca

Comments