Gjykata Speciale duhet të zhbëhet urgjentisht !

178

Pavaresisht që parlamenti i Kosovës e ka votuar , po ky parlament duhet ta zhbëj këtë Gjykatë raciste antishqiptare dhe anti UÇK

Bashkësia Ndërkombëtare do duhej krijonte e kam thenë shumë herë një Gjyq të tipit Nurenberg II për Beogradin dhe Serbin fashiste e jo për UÇK ‘në e cila shpëtoi popullin tonë nga zhdukja bashkë me aleatët .

Dihet mirëfilli dhe botërisht se ne zhvilluam luftë konform tradites sonë dhe zakoneve të luftës , ishte Serbia ajo që kreu barbaritë më monstruoze në Kosovë dhe Ballkan dhe për këto krime gjenocid etnocid spastrim etnik nuk mori asnjë dënim .

MÖBEL THEMA

Kjo Gjykatë është e njëanshme dhe do dështoj me turp !

Lufta liridashese e popullit tonë nën drejtimin e UÇK -së nuk mund të kompremetohet kurrë me asnjë proces gjyqesor e trillime fantastiko-shkencore .

Erald Selca

Comments