Gjykata Speciale joserioze, dhe antishqiptare !

102

Gjykata speciale e votuar nga Kuvendi i Kosovës është akt antikombëtar imponim i padrejtë dhe demonizues për UÇK-në dhe amnestues për Serbin vrastare e genocidiale .

Lojrat e Gjykates speciale me provokimet e saja kundër veteranëve të UÇK-së dëshmojnë përveç antishqiptarizmit të tyre dhe mungesen e etikes dhe profesionalizmit juridik .

Kjo gjykatë duhet zhberë një orë e me parë , dhe ne pasi bota nuk po krijon gjykatë ekskluzive për Serbin duhet ne ta krijojmë një gjykatë që denon genocidin serb dhe sipas modelit të sherbimit sekret izraelit mosad duhet ndjek në çdo cep të botës kriminelet serbosllav që kanë vrarë dhunuar e kryer mizori spastrim etnik mbi neve si komb i shumëvuajtur !

UÇK -ka zhvilluar luftë të drejtë me karakter kombëtar dhe çlirimtar kundër karpatianeve sllav

Imazhi jonë po dëmtohet nga këto lojra nderkombetare serboruse dhe spiunave duke tentuar viktimen me bere agresor , e agresorin viktimë pseudodrejtesia ndërkombëtare tashmë e deshtuar me UNMIK , EULEX, HAGE etj
Ne si komb duhet zgjohemi nga gjumi për mbrojtjen e vlerave kombëtare 🇦🇱✊

Erald Selca

Comments