“GOOGLE MAPS” DO TË TREGOJË RRUGËT MË “MIQËSORE” ME MJEDISIN

111

Aplikacioni i navigimit rrugor “Google Maps” do të fillojë të udhëzojë drejtuesit e automjeteve drejt rrugëve që llogariten se janë më miqësore me tokën, bazuar në një listë të faktorëve.

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

Kompania “Google” tha se do të përfshijë edhe mundësinë e zgjedhjes së rrugëve për udhëtim ku gjenerohet emetim më i ulët i karbonit duke përdorur kryesisht të dhënat e trafikut dhe pjerrësitë e rrugëve.

Comments