Hiqet ndalesa për lëvizjen e kamionëve në rrugën Mavrovë-Dibër

80

Sot në mbrëmje është shfuqizuar masa për ndalimin e qarkullimit të kamionëve në rrugën Mavrovë-Dibër, e vendosur në orën 15:00 për shkak të reshjeve të borës, informojnë nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë.

Për shkak të reshjeve të borës sot pasdite u vendos ndalesë të qarkullimit të kamionëve edhe në rrugën Gostivar-Strazhë, njoftojnë nga LAMM.

MÖBEL THEMA

Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” informojnë se komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet në rrugë me lagështi, ndërsa reshje të borës ka në Kriva Pallankë, Straçin, Krushevë dhe në vendet malore Bukovë, Gjavato dhe Plletvar.

Nga atje bëjnë thirrje që të vozitet me kujdes dhe të kihet kujdes me shpejtësinë e veturave./Telegrafi/

Comments