Humbësit , mos na i paraqitni për fitues !

156

Veç te ne humbësin ta shesin , për fitues media shoqëria dhe militantet partiak .
Zonja V.Osmani i ka humbur zgjedhjet në nivel vendi ka dal e dyta , dhe në partin e saj ishte Gjoker për ruajtjen e partisë nga fraksionet nuk ka ndikim ende brenda partisë !!!
Pse e ngrisni në qiell , nuk ka bagazh kombëtar familjar personal pare ka boll si politikanet tjerë dhe për aftësi nuk ka aftësi të jashtëzakonshme , njohuri nën mesatare ka politike po me shpif e urrejt aty o kampione e njohur ashtu si paria e saj urrejtja anti UÇK , Anti Shqipëri etj
Tash edhe me na shit mend , edhe me na fyer ne se kjo LDK do ta luftojë korrupsionin këtë nuk e beson njeri pos naiveve dhe militanteve partiak .
LDK nga 23 Dhjetor 1989 , e deri sot ka pas pushtet si në “shtetin paralel ” , si pas 99 tës e tash ju po ma trajtoni si melaqe ju lutem mos na fyeni as ju fituesit e as askush .
Jetojmë këtu , jo në Jupiter me ju besu përrallave .

MÖBEL THEMA

Erald Selca

Comments