Hysni Ismaili: Shtëpia e Kulturës në Kamjan detyrim i jonë dhe përmbushje e amanetit të hoxhës Sead Ajruli

138

Ministri i Kulturës nga Alternativa, Hysni Ismaili, përmes dy videove ka prezantuar dy të arritura të mëdha për shqiptarët në RMV, siç është themelimi i “Tetarit të Gostivarit”, edhe ndërtimin e Shtëpisë së Kulturës në Bogovinë.

MÖBEL THEMA

Mësohet se do ketë edhe video të tjera ku do të tregohen të arriturat e Ministrisë së Kulturës nën udhëheqjen e Alternativa.

Comments