Indeks i Hungarisë: Gruevski me fustan të grave kaloj kufirin

130

Indeks i Hungaris raporton: Gruevski me fustan të Grave kaloj kufirin.

I veshur si një gruaje, ish kryeministri i vendit të Maqedonisë, i cili ishte në ikje nga Maqedonia në Budapest, kaloi kufirin për të shkuar në Blikun duke iu referuar gazetës Maqedonase sdk.

MÖBEL THEMA

Dënimi i Nikolla Gruevskit dhe ikja e tij në Hungari, mori një hov mediatik, sikur në Hungari, por edhe në Botë. Edhe pse për arsye të rrethanave jo të papërfillshme që pasaporta e ish kryeministrit nuk ishte në rregull ai flinte në Corinthia Hotel, në Hungari, dhe kërkonte Azit, por Sipas ministrit të jashtëm të Hungaris Peter Szijarto proceset janë procese.

Burimi i lajmit në gjuhën Hungareze:
https://index.hu/belfold/2018/11/14/noi_ruhaban_johetett_at_az_elitelt_macedon_elnok_a_magyar_hataron/

Comments