iPhone 13 thuhet se do të fillojë prodhimin në muajin maj

78

Gama e iPhone 13 e Apple pritet të nisë në shtator, dhe thuhet se pajisjet do të marrin një procesor të përditësuar, Apple A15.

Sipas një raporti të fundit thuhet se procesori i ri do të dalë në prodhim në muajin maj.

Lajmi vjen nga Digitimes të cilët kanë sugjeruar që Apple do të fillojë prodhimin e procesorit të tyre të ri A15 në fund të majit.

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

Ky procesor i ri do të ndërtohet në një version i përmirësuar 5nm i cili u përdor për procesorin A14 Bionic që është në pajisjet aktuale iPhone 12 dhe iPad Air.

Pajisjet e reja iPhone 13 do të marrin një numër tiparesh dhe funksionesh të tjera që do të përfshijnë kamera të reja dhe më shumë.

Gjithashtu modelet e reja pritet të marrin disa ndryshime të vogla në dizajn. Ne po presim që Apple të nisë tre modele të reja iPhone disa kohë në shtator 2021.

Comments