Ja pse Ramushi do ti fitoj zgjedhjet

272

 

Burim Ramadani

MÖBEL THEMA

Ramushi i fiton zgjedhjet 2019

Sepse, qytetarët e Kosovës e duan 100 % shtetin.
Sepse, Ramushi nuk ndalet në pengesa. I kalon ato pavarësisht sakrificës.
Sepse, ky shtet nuk mund të zhbëhet dhe Ramushi është treguar si garant për këtë.
Sepse, nuk ndalet shteti.
Nuk ndalet Ramushi.

100 % shtet.
Për këtë seriozisht duhet të gëzohen të gjitha partitë.

Comments