Ja si vriten myslimanët në xhami të Zelandës së Re ( KUJDES PAMJE +18)

840

Një sulmues në Zelandë të Re ka hyrë në xhami duke vrarë 40 vetë dhe duke lënë shumë të plagosur.

MÖBEL THEMA

Më poshtë gjeni pamje se si sulmuesi duke dëgjuar muzike serbe shkon drejt xhamisë dhe fillon masakrën kundër myslimanëve.

Comments