Janeva duhet të vendos për përjashtimin e Fetait dhe Bubevskit nga rasti “Titanik 3”

96

Pas një pauze prej 40 minutave, pasi avokati Elenko Millanov ka shtruar kërkesë për përjashtim të Katica Janevës dhe prokurorëve Fatime Fetai dhe Gavrill Bubevsi nga rasti “Titanik 3”, gjykatësja Marija Kletniçka ka dhënë edhe dy orë shtesë pauzë. Gjatë kësaj kohe, Janeva duhet të vendos nëse do t’i përjashtoj Fetain dhe Bubevskin nga lënda.

MÖBEL THEMA

Ndërkohë sa i përket kërkesës për përjashtimin e Janevës, gjykatësja ka theksuar se është i pabazë.
Kërkesën për përjashtim e ka ngritur avokati Elenko Millanov nën arsyetimin e përplasjeve dhe tensioneve mes prokurorëve dhe vetë Katica Janevës.

Comments