Jemi si në regjimin e kaluar,mbase më keq…

76

Urim Salihu

MÖBEL THEMA

Kishim një regjim të hapur me VMRO në dhe ai është më i lehtë për t’u mposhtur.Ti e njeh atë,i druhesh,e di se është një regjim dhe nis t’a luftosh.Sot ndodhë e kundërta.Kemi një regjim të heshtur,i padukshëm .Kujtojmë se erdhi dita e madhe e drejtësisë,lirisë personale,mirëqenies sociale.Kujton se nuk ka më regjim dhe rehatohesh.Por regjimi tinëzar i mbuluar me vellon e “ndryshimit “të madh,po na përpin në heshtje.Sot jemi po aq keq sa në kohën e regjimit të kaluar.Ndoshta edhe më keq.

Comments