Kaevski: Zgjedhjet parlamentare do të organizohen pas katër vjetëve

78

“Akuzat e opozitës se shumica qeverisëse është e paqëndrueshme dhe se do të ketë zgjedhje të parakohshme parlamentare së bashku me ato lokale nuk janë të vërteta”, tha deputeti i LSDM-së Darko Kaevski.

Sipas tij, votimi i djeshëm i besimit në Qeveri u shkaktua nga perceptimi i qytetarëve se është e mundur që zgjedhjet e parakohshme të ndodhin përsëri dhe të ngadalësojnë funksionimin e institucioneve dhe të gjithë sektorit privat, gjë që fut më tej paqëndrueshmërinë dhe pasigurinë midis qytetarëve.

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

Ai shtoi se kjo tregoi se lajmet e rreme të opozitës dhe se ata munden vetëm nga e vërteta.

“Zgjedhjet e ardhshme parlamentare do të bëhen pas katër vjetëve”, tha Kaevski./Telegrafi/

Comments