Kamçev mbrëmë ishte në një takim zyrtar në “Acibadem” deri në Stamboll, por tani ai është në Shkup dhe konfirmoi se ka zbarkuar në Maqedoni.

Mbrëmë Kamçev tha se kishte bërë kërkesë për një pasaportë të re të përkohshme.