Kampionati i njohur nuk nis deri në mesin e qershorit

77

Ligue 1 nuk do të rifillojë para 15 qershorit për shkak të pandemisë koronavirus, sipas Bernard Caiazzo.

MÖBEL THEMA

Sezoni u pezullua për kohë të pacaktuar më 13 mars për shkak të shpërthimit të koronavirusit.

Caiazzo, presidenti i sindikatës që përfaqëson klubet e Ligue 1, është i dëshpëruar që sezoni të përfundojë mes shqetësimeve të mëdha për ndikimin financiar në ekipe, por tha se nuk ka të ngjarë të zhvillohet për gati tre muaj të tjerë

“Është e nevojshme ta përfundoni kampionatin me çdo kusht, edhe nëse do të thotë ta përfundoni atë në korrik-gusht dhe të rifilloni vazhdimisht”, tha ai për Franc Bleu.

Comments