Kapedan Mihal Grameno Legjenda e Shqipërisë

100

Kapedani i Shqipërisë Mihal Grameno i madh , ishte intelektual i shquar publicist ushtarak kapedan i Çetave liridashese me Kapedanin lavdimadh Çerçiz Topulli

E tërë jeta e tij ishte luftë kundër okupatorëve barbar osmanllinjë grek serbomalazez me trimat e tjerë

Rilindasi Kombëtar Mihal Grameno gëzonte autoritet të madh në qarqe intelektuale në mes luftëtaresh të Shqipërisë sonë po edhe në shtypin botëror , shkrimet e tij botoheshin në Bullgari , Itali e deri në Brazilin e largët

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

Personalitet i jashtëzakonshem kombëtar që sot nga zuzaret e politikes ditore as nuk marrin mundin ta kujtojnë dhe nderojnë të pakten me ndonjë postim facebooku .

Në kohën e njeshit kombit Enver Hoxhes së madh në epoken e drites socialiste u nderua çdo vlerë kombëtare qoftë me buste e lapidare me libra , me filma me dokumentar të shumtë e me sesione shkencore të Instituteve të Historisë

E sot në idiokraci politika mbarëkombëtare ka hallë zhvatjen pushtetin dhe avancimin e antivlerave , po populli ynë kurrë nuk do harroj Gjigantët Kombëtar si Kapedani intelektuali Mihal Grameno i cili një jetë e shkriu për më të shtrënjten Shqipëri

Erald Selca

Comments