Kapele “beret” për ditët e ftohta të dimrit (FOTO)

62

E kemi pare në pasarelat e brendeve më të njohura, pjesë e veshjeve të yjeve dhe nëpër Instagram të blogereve më të njohura.

Është kapela e stilit francez “beret”, që ka bërë një rikthim të fuqishëm në modë.

MÖBEL THEMA

Nga modeli klasik, e deri tek ai i lëkurës kapela e këtij stili mund të kombinohet në mënyra të shumta dhe me veshje të ndryshme.

E si ti realizoni ato mund të shikoni në fotografitë më poshtë.

Comments