Kengetari shqiptar qe jeton ne Gjeneve publikon kengen “Mauvais” [Video]

201

Kengetari shqiptar qe jeton ne Gjeneve ka publikuar videoklipin e kenges “Mauvais”. Me kete kenge ai ka pushtuar skene dhe po del qe ky do jete nje projekt tejet i suksesshem.

Moebel THEMA

Me poshte e gjeni videoklipin:

Comments