Kjo është gjyshja që vrau dy nipërit e saj, arrestohet nga policia

208

  

Autoritetet në Tucson kanë arrestuar një grua 55-vjeçare në lidhje me vrasjen e dy nipërve të saj, të cilët u gjetën të vdekur në një shtëpi, të enjten.

Policia thotë se Dorothy Flood, përballet me dy akuza për vrasje të shkallës së parë të binjakëve tetëvjeçar, Jaden dhe Jorden Webb.

MÖBEL THEMA

Zyrtarët më të tej thonë se ata iu përgjigjen një thirrje për ndihmë mjekësor në një shtëpi, në anën perëndimore të qytetit të enjten pasdite.

Sapo arritën njësitë, ata zbuluan gruan.

Ndërsa duke i dhënë 55-vjeçare kujdes mjekësor, policia gjeti dy fëmijë me shenja të dukshme të traumave dhe përcaktoi se ata ishin të vdekur.

Policia thotë se gruaja kishte simptoma të një mbidoze të dukshme. Policia gjithashtu konfirmoi se plagët e binjakëve ishin nga arma.

Comments