Komandant na mori malli 😥🇦🇱🇦🇱✊

1,014

E tërë jeta jote ishte luftë për shpërbërjen e Jugosllavisë , dhe luftë për Çlirim e Bashkim Kombëtar , jeta jote ishte për Shqipëri Komandant i Vegjelisë i ndershmërisë ishe zemra e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe LPK -së organizates më të fuqishme shqiptare që angazhohej për Liri .
Qero , ne disa nuk të kishim vetëm shok por edhe vëlla unë Shabani , Blerimi , baca Rifat , Avdiu , Preni , Tuli , Arbeni , Mehmeti, Riki , Halili Mukja, baca Xhevat baca Avdyl Hima etj ty të donin shtresa më atdhetare kudo në trojet tona dhe mërgatë sepse ishe simboli i kryevlerave kombëtare .
Kurrë nuk ke fol për heroizmat tuaj , po heroizmat e shokëve e shoqeve , ke qenë njeri i formuar në aspektin kombëtar , kulturor njerëzor .
Gjithmonë e ke demasku te keqen pa kqyr cilit krah i takon ajo , gjithmonë ke qenë i vërteti i drejti i pakompromisi me tradhtin hajnin rrenen .
Serbia nuk ta fali as levat e saj se e munde ate prandaj te vrane mizorisht Komandanti i Vegjelisë tribuni ynë popullor i thjeshti ynë vëllai ynë .
Duam Drejtësi për të gjitha vrasjet e ish luftetareve të UÇK -së dhe vrasjeve të tjera që i kreu armiki serb me qarqet antikombëtare .

MÖBEL THEMA

Komandant mua nuk më besohet që nuk je në mesin tonë , ti ishe motivimi dhe frymëzimi i djalerise më atdhetare , ishe tmerri i postblloqeve serbosllave me njesitet e para të dalëzotses së atdheut UÇK -së
Ti i takon plejades më të ndritur të shqiptarisë Qero✊🇦🇱😥

Erald Selca

Comments