“Komitët” ofendojnë lojtarët e Shkëndisë gjatë gjithë pjesës së parë të takimit (Video)

179

Sot po zhvillohen ndeshjet e ligës së parë të Maqedonisë së veriut është rraundi i 28 dhe klubi futbollistik Shkëndija ka 12 pikë përparësi nga klubi Vardar.

Por ajo që shihet sot në stadiumin e Shkupit tifozët fashist të Vardarit “Komitët” gjatë gjithë pjesës së parë kanë ofe.nduar lojtarët e klubit të Shkëndisë duke i sh.arë si dhe duke kënduar këngë nacionaliste maqedone.

MÖBEL THEMA

Delegatët e takimit duhet të marrin masa dhe të ndërshkojnë huliganët maqedonas dhe mos të dënojnë vetëm klubin Shkëndija për lëshimet e vogëla.

Pjesa e parë e takimit u mbyll me rezultat 0-0.

Comments