Komuna e Ohrit kërkon zvogëlimin e lëvizjes së qytetarëve drejt Strugës dhe anasjelltas

180

Shtabi i Krizës të Komunës së Ohrit për parandalimin dhe ballafaqim me coronavirusin Covid-19, në përputhje me masat dhe rekomandimet e Qeverisë për lëvizje të kufizuar, dërgoi një njoftim për të gjitha merketet dhe operatorët ekonomikë në territorin e Komunës së Ohrit, të cilët janë regjistruar për shitje në internet, se ato mund të dorëzojnë produktet për nevoja urgjente edhe gjatë orës policore gjatë fundjavës.

Ata duhet të dërgojnë një kërkesë në Shtabin e Krizës së Komunës së Ohrit në adresën e mëposhtme të emailit [email protected] jo më vonë se nesër (e mërkurë) në orën 12:00. Do të lejohen të lëvizin maksimalisht 5 punonjës (furnizues) nga marketet, të cilët duhet të kenë pajisje të përshtatshme mbrojtëse.

MÖBEL THEMA

Njoftimi u dërgohet të gjitha barnatoreve në territorin e komunës, të cilët do të punojnë gjatë orës së policisë gjatë fundjavës, për të dërguar të dhënat e nevojshme në adresën e e-mail [email protected] jo më vonë se nesër (e mërkurë) deri në 12:00. Kjo është e nevojshme për koordinim në kohë me ekipet e lëvizshme të Komunës së Ohrit dhe Kryqit të Kuq të Ohrit dhe SPB Ohër.

Shtabi i Krizës së Komunës së Ohrit dërgoi një kërkesë deri tek Shtabi i Krizës së Qeverisë për të gjetur një zgjidhje për të zvogëluar ose kufizuar lëvizjen e qytetarëve nga Ohri në Strugë dhe anasjelltas, me qëllim të mbrojtjes dhe parandalimit më të madh të qytetarëve./Telegrafi/

Comments