Komuna e Skënderajt mbledh rreth 60 mijë euro për të prekurit nga tërmeti dhe për familjen në Gjilan

2,095

Komuna e Skënderajt ka mbledhur rreth 60 mijë euro për të ofruar ndihmë për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri. Nga kjo shumë, është bërë e ditur se 5 mijë euro do të ndahen për familjen Abazi nga Livoçi i Gjilanit, djemtë e së cilës mbetën të vdekur nga tërmeti, raporton Express.

Përmes një komunikate drejtuar mediave, Komuna e Skënderajt ka marrë iniciativë iniciativë bashkë me bizneset dhe ekonomitë familjare që të ndihmojnë Shqipërinë, duke dërguar pako ushqimore, veshmbathje e gjëra të tjera elementare.

“Lusim qytetarët që dëshirojnë të ndihmojnë në forma të ndryshme të lajmërohen te komisoni i lartëpërmendur”, thuhet në komunikatë.

Në mesin e atyre që kanë dhuruar para për të prekurit nga tërmeti është edhe Kryetari i Komunës, Bekim Jashari. Ai ka dhuruar 5 mijë euro. Mjete financiare kanë dhënë edhe Drejtorët e Drejtorive dhe asambleistët.

“Nga kjo, Drejtorët e Drejtorive të komunës së Skenderajt kanë kontribuar secili nga 100€ dhe të gjithë asambleistët komunal nga 50€”, thuhet tutje në komunikatë. /Gazeta Express

Më poshtë lista e atyre që kanë kontribuar:

Komuna Skenderaj 20,000€

Bekim Jashari 5,000€

QTA Arjeta 5,000€

Vëllezërit Xani 2,000€

Ilea Group 2,000€

Vëllezërit Geci 2,000€

Alfa Trade 2,000€

Kompania Graniti 2,000€

Nuredin Lushtaku 1,500€

Bekim Haxhiu 1,000€

Vëllezërit Gashi 1,000€

Loni Trade 1,000€

Ismet Commerce 1,000€

MÖBEL THEMA

NTP Haxha 1,000€

100% Design 1,000€

Kompania Ndërtimi 1,000€

Rreze Comerce 1,000€

Lindi Com 1,000€

Real Market 1,000€

Foto Kabashi 500€

Ferki Mecini 500€

Adi Fix 500€

Urban Technology 500€

Market Jetoni – Rakinic 500€

OVL – Dega Skenderaj 300€

Rent a Car “Diti” 300€

(Tahir Lushtaku)

Musa Hajdari 200€

Dyner Center 150€

Market Neki 100€

Kafiteria te Dyla 100€

Muje Selmani 100€

Comments