Konferenca e Pezës , ishte ngjarje e jashtëzakonshme Kombëtare

163

Lavdi Konferences së Pezës , Rroftë Kryeheroi Kombetar Enver Hoxha dhe Myslym Peza

Lavdi LNÇL-së dhe deshmoreve të Kombit
Konferenca e Pezes pati rëndësi historike në strukturimin sa ma të mirë të aradhave tona çlirimtare 🇦🇱✊kundër okupatoreve barbar nazifashist

Lufta nacional-çlirimtare e ruajti ADN tonë Kombëtare nga zhdukja !

Moebel THEMA

16 Shtatori është datë e madhe historike sepse Konferenca e Pezes ideuar drejtuar projektuar nga njëshi Enver Hoxha e kishte rreshtuar kombin tonë mes fitimtarëve dhe Çeta e Pezes ishte e para Brigadë pothuajse antifashiste në Europë

Lavdi Dëshmorëve të Kombit tonë në të gjitha epokat , duhet kujtuar dëshmoret luftërat sepse fal tyre jetojmë të lirë mbi faqe të dheut

Erald Selca

Comments