Ku janë sportistët milioner shqiptar që nuk ndihmojnë Kombin e tyre !?

377

Novak Gjokoviç i dha 1 milion euro për Serbin e vet për Koronavirus , De Gea portieri i madh ndihmoi Madridin e tij , Interi ndihmoi Milanon dhe krejtë spitalet e Italisë e Kines kurse futbollistat shqiptare dhe ata mercenaret që lozin për shtete të huaja nuk dhanë ende asnjë metelik për kombin e tyre spitalet e tyre .
Tash shtrohet pyetja a meritoni ju admirimin tonë .
Merrni shembull nga brazilianet , italianet , gjermanet , argjentinasit , sllavet , turqit etj se si ata e duan vendin e tyre

MÖBEL THEMA

Atdheu ta dha emrin , për atdhe u dhenë gjaki sakrifica e ju ndani një lekë milionera !!!

Erald Selca

Comments