Speciale — January 12, 2017 at 12:50 am

Kur pa në çfarë gjendje ishte pelikani, ai mori këtë vendim (Video)

by

Pavarësisht se e dinte sa e rrezikshme ishte afërsia me pelikanët e mëdhenj, gjendja e këtij pelikani, i tregoi atij hapat që duhej të ndërmerrte.

Ai u afrua ngadalë, shikoi pak pozicionin e pelikanit dhe iu hodh, për ta kapur tek këmbët, shkruan lajmi.net.

Pasi e mori, ia kapi edhe krahët dhe kokën që të mos lëvizte dhe një tjetër burrë u ul që t’ia heqte nga gusha një grep që i kishte mbetur.

Dhimbjet e ndjera të pelikanit do të zhdukeshin, ndërkaq ata dy burra e lanë të lirë sërish pasi “e bënë operacion”.

Duartrokitjet nga të pranishmit nuk munguan, ndërsa shpëtimtari eci në rrugën e tij më i qetë se më parë. /Lajmi.net/

Comments

comments