Laptopi i parë me 128GB RAM!

137

Swiss Financial and Travel

 

MÖBEL THEMA

Lenovo ka njoftuar se së shpejti do të sjellë laptopin e parë me 128GB RAM memorie.

Këtë do ta bëj me modelin e ri, ThinkPad P52. Poashtu, i njëjti do të ketë hapësirë ruajtëse 6TB.

Ekrani i tij do të jetë 4K, 15.6 inç, një procesor Intel 8 hexacore dhe një kartë grafike Nvidia Quadro P3200.

Jo zyrtarisht mësohet se çmimi i tij do të jetë 1300 dollarë.

Comments