Lavdrim Latifi ftohet në Reprezentacionin e Maqedonisë së Veriut,në turneun që mbahet në Çeki

241

Lavdrim Latifi ,një futbollist që luan në Danimarkë, I është bashkuar Reprezentacionit të Maqedonisë së Veriut me grupmoshat U18 ndërsa do të merr pjesë në turneun që do të zhvillohet në Republikën e Çekisë informon Faktiditor.ch.Ai do të zhvillojë disa ndeshje në turneun një javor përfshirë përballjet me disa reprezentacione të mëdha në futbollin evropian dhe atë botërorë përfshirë nikoqirët e Republikës çeke,Ukrainën dhe Sllovakinë.Lavdrim Latifi është një futbollist I ri me shumë talent dhe të ardhmen .Ai po ashtu ishte grumbulluar me Reprezentacionin e Maqedonisë së Veriut para pak kohësh në Dojran .Lavdrimi është me origjinë nga Sllatina e Tetovës i lindur në Danimarkë nga një familje që ka traditë futbollin. .Faktiditor.ch

Comments