Lavdrim Muhaxheri ka lënë dy fëmijë të tij në Siri, ja faktet

823

Mbrëmë televizioni shqiptar, A2 CNN ka publikuar listën me emrat e shtetasve shqiptarë në kampin Al Hawl që ndodhen në Siri. Shumica prej tyre janë fëmijë. Në këtë listë ndodhen edhe shumë fëmijë nga Kosova, e në mesin e tyre figurojnë emrat edhe të dy fëmijëve të terroristit, Lavdrim Muhaxheri nga Kaçaniku. Abdullah Lavdrim Muhaxheri dhe Hatixhe Lavdrim Muhaxheri janë emrat e fëmijëve që gjenden në listen prej rreth 80 personave të cilët ndodhen në kampin Al Hawl në Siri.

MÖBEL THEMA

Lavdrim Muhaxheri është vrarë më 8 qershor 2017 në Siri. Në Kosovë ai nuk ka qenë i martuar. Sipas informacioneve të Indeksonline ai është martuar në Siri dhe nga martesa e tij ai ka lënë dy trashëgimtarë, një vajzë e një djalë.

Comments