Lëkundet përsëri Shqipëria, tërmet në Tiranë

93

Një tërmet i magnitudës 3.4 ka rënë në afërsi të kryeqytetit.

Lëkundjet janë shënuar në orën 14:22 dhe rreth 5km në jug të Shijakut dhe 22 km nga Tirana.

 

MÖBEL THEMA

 

Comments