“Lëndina”, seanca shtyhet për më 27 qershor

74

Lumi - Fahrschule

Diskutimi për rastin “Lëndina” të Prokurorisë Speciale Publike ku akuzohen Dragan Pavloviq –Llatas, Sërgan Pavloviq dhe Zvezdan Pavloviq do të mbahet me 27 qershor. Në seancën e sotme të akuzuarve u janë dorëzuar transkripta e audio-incizimeve sipas të cilave po zhvillohet aktakuza.

MÖBEL THEMA

Gjykatësja Marija Kletniçka tha se mbrojtësit e të akuzuarve me 7 maj kanë dorëzuar kërkesë që t’i marrin transkriptuat e audio-incizimeve, ndërsa me 9 maj prokurorët kanë dorëzuar edhe dëshmi shtesë me shkrim. Nga ato dëshmi gjykatësja së pari nuk i pranoi sepse ishin kopje, por i akuzuari tha se do t’i dorëzojë edhe në formë origjinale. Ky rast ka të bëjë me ndërtimin e tre shtëpi pushimi pa lejë në Zelenikovë.

Comments