LIDHJA ME KONOP E ÇIFTIT DIKTATOR

81

Deutsch-ABC

Momenti kurë diktatori Rumun Nikolaou dhe bashkëshortja Elena Çaushesku lidhen me konop në gjykatë dhe pastaj ekzekutohen.
Këtë fat duhet të kishte dhe diktatori Shqiptarë Enver dhe bashkëshortja e tij Nexhmie Hoxha.

MÖBEL THEMA

LIDHJA ME KONOP E ÇIFTIT DIKTATOR

LIDHJA ME KONOP E ÇIFTIT DIKTATORMomenti kurë diktatori Rumun Nikolaou dhe bashkëshortja Elena Çaushesku lidhen me konop në gjykatë dhe pastaj ekzekutohen….. Edhe ne Shqiperi duhej te ndodhte keshtu PRESS INDEPENDENT

Posted by DibraExpress.com on Dienstag, 13. März 2018

Comments