Liri për Çlirimtaret , Drejtësi dhe vetëm Drejtësi

133

Ti përkrahim dhe mos ti harrojmë Trimat e Betejës së Kumanovës Populli shqiptar kudo ku ndodhet vegjelia dhe politika jonë organizatat e ndryshme dhe ato të të drejtave të njeriut nuk duhet asesi ti harrojnë pengjet politike në IRJM dhe dëshmoret e 09 majit 2015 të të cilet tashme kanë hyrë në histori të mëmëdheut .

Me 09 maj në Ferizaj do protestohet paqesisht dhe do ketë një marsh protestues për djemtë tanë andaj populli të dal në menyre dinjitoze e mos ti harrojmë dalëzotesit e trojeve arbërore shumë nga ta djemë me përvoja luftarake në sa e sa beteja e duke lenë dhe gyrbetin .

MÖBEL THEMA

Deri tani për keqeardhje është heshtja e medias por dhe qarqeve atdhetare e kjo nuk ju bën nder . Vlerat duhet përkrahur me mish e shpirt me nder dhe pastërti se çeshtja kombëtare ju takon të gjithëve .

Liri për Çlirimtaret , Drejtësi ndërkombëtare !

Erald Selca

Comments