Maqedoni, pushteti dhe opozita zgjedhin kreun e revizionit shtetëror

Ka disa informacione zyrtare se është arritur marrëveshjet se kush do të emërohet në krye të revizionit shtetëror ndërsa konkursi tashmë është shpallur tashmë dy vite

33

Sot në Komisionin për Zgjedhje dhe Emërime pritet të emërohet kreu i revizionit shtetëror.

Komisioni në të cilin deputeti Ilija Dimovski është kryetar, sot do ta vazhdojë seancën ku duhet të vendoset se kush do të jetë drejtori i Entit Shtetëror për Revizion.

MÖBEL THEMA

Ka disa informacione zyrtare se është arritur marrëveshjet se kush do të emërohet në krye të revizionit shtetëror ndërsa konkursi tashmë është shpallur tashmë dy vite.

Në ndërkohë kishte reagime nga vet të punësuarit në ESHR, sindikatat dhe politikanët që sas më shpejt të emërohet drejtori në krye të këtij institucioni, i cili kontrollon punën e organeve shtetërore, komunave, ndërmarrjeve publike dhe partive politike.

Comments