Materie toksike dhe të rrezikshme po përhapen nga fabrika OHIS

Gazetarëve u është ndaluar hyrja në fabrikë, prej ku po përhapet era e pakëndshme, por askush nga të pranishmit deri më tani nuk jep informacion të detajuar për atë që ndodhi

94

Materie me toksikë të lartë dhe të rrezikshëm u derdhën nga një cisternë në fabrikën OHIS.

Aktualisht, ekziston një prani e madhe e policisë dhe automjeteve të zjarrfikësve në fabrikë, ndërsa nuk ka të dhëna zyrtare në dispozicion se për çfarë materie bëhet fjalë dhe sa të rrezikshme janë për qytetarët.

MÖBEL THEMA

Gazetarëve u është ndaluar hyrja në fabrikë, prej ku po përhapet era e pakëndshme, por askush nga të pranishmit deri më tani nuk jep informacion të detajuar për atë që ndodhi.

Comments