Mbi 300 sms pranon Besa Gaxherri nga aktivistet e VV…?!

205

Aktivistet e partis LVV i shkruajn mbi 300 sms zonjes Besa Gaxherri (LDK), lind pytja nga e moren numrin e telefonit privat dhe kush po i shtyn per ti sulmuar pjestaret e partive tjera?

MÖBEL THEMA

Postimi i zonjes Gaxherri:
Mbi 300 sms i kam pranuar dje, bazuar ne propaganden e organizuar nga W.
Ja argumenti!
Ju lutem votuesve te LDK-se, te jeni te qete dhe krenar!

Comments